Boka tandemflygning

Så här bokar du din tandemflygning

Du som har ett presentkort

1. Om du redan har ett presentkort så börja med att aktivera det. Det gör du på sidan aktivera presentkort. Så fort Du har fått ett meddelande tillbaka från tandemflyg.nu att; ”Nu är ditt presentkort aktiverat” så kan Du gå vidare.

2. Fundera sedan var du skulle vilja flyga. Du hittar våra ordinarie ställen under ”Flygställen” och ”Var vi flyger”. Tänk på att alla typer av båtvinschning är specialarrangemang och inget vi erbjuder konstant.

3. När du väl bestämt dig så klickar du på ”boka tandemflygning” under det flygstället som du bestämt dig för. Då kommer du till ett bokningsformulär som du fyller i och skickar. Arrangören tar därefter kontakt med dig för att komma överens om tid för din flygning. Du kan självklart även ringa till oss, eller kontakta oss via e-post men det kan vara svårt att få tag på oss via telefon.

Du som inte har presentkort men vill flyga ändå s.k. Drop In

Fundera över var du skulle vilja flyga och ring oss på vår aktivitetstelefon: 0735-394400. Svarar vi inte finns ett meddelande som beskriver dagens och nästkommande dagens planerade aktiviteter. Sommartid flyger vi varje dag då det är flygbart på Hammars Backar i Skåne.
Aktivitetstelefonen använder vi under sommartid mellan 15 maj till 31 augusti.
Drop-In flygning kan inte bokas men kostar i gengäld lite mindre, 950 kronor och vi tar endast emot kontanter eftersom kortdragaren ofta inte fungerar på flygstället.